Vestiging -> Nijmegen

Vestiging Nijmegen

Adresgegevens

Cargadoorweg 29
6541 BT
Nijmegen

 024-22 00 112

nijmegen@scootmobielspecialist.nl

Openingstijden

zondag gesloten
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 17:00
zaterdag 10:00 tot 16:00

Profiteer nu van onze Mega Opruiming met kortingen tot 70% op o.a. Pride, Mango en Drive Scootmobielen.
Deze actie is geldig van 1 juli t/m 31 augustus 2020. Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

De Scootmobielspecialist heeft een uniek winkelconcept met advies, service en verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte scootmobielen van alle gerenommeerde topmerken.

Wij hebben onder andere het dealerschap van de merken Quingo, Life and Mobility, Afikim, Sterling, Handicare, Wheelbase, Pride, Shoprider en noem maar op! Deze merken scootmobielen onderscheiden zich in design, productontwikkeling en innovatie, comfort en kwaliteit. Allen zijn ze in het bezit van het CE-keurmerk. Met deskundigheid en ervaring is voor onze showroom de beste selectie gemaakt uit het hoge-kwaliteits aanbod.

De showroom is gevestigd aan de Cargadoorweg 29 in Nijmegen. Gelegen vlak naast ‘De Oversteek’ is de showroom makkelijk bereikbaar. Op onze locatie kunt U zowel binnen als buiten onder begeleiding een proefrit maken. Wij nodigen U uit een bezoek te brengen aan onze showroom, waar we U graag -onder het genot van een kopje koffie- adviseren omtrent Uw scootmobieleisen en -wensen om zo invulling te geven aan uw bewegingsvrijheid en onafhankelijkheid.