Vestiging -> Eindhoven


Vestiging Eindhoven

Adresgegevens

Industrieweg 3
5627 BS
Eindhoven

040-2567700

info@scootmobielspecialist.nl

Openingstijden

I.v.m. de zomervakantie zijn wij van 13-7-2020 t/m 22-8-2020 op MAANDAG gesloten 

 

zondag gesloten
maandag t/m vrijdag 9:00 tot 17:30
zaterdag 10:00 tot 16:00

De Scootmobielspecialist heeft een uniek winkelconcept met advies, service en verkoop van nieuwe en gebruikte scootmobielen van alle gerenommeerde topmerken.

De Scootmobielspecialist heeft een uniek winkelconcept: wij bieden advies, service en verkoop van nieuwe en gebruikte scootmobielen van alle gerenommeerde topmerken. Wij hebben onder andere het dealerschap van de merken Quingo, Life and Mobility, Afikim, Sterling, Handicare, Wheelbase, Pride, Shoprider en noem maar op! Deze merken scootmobielen onderscheiden zich in design, productontwikkeling en innovatie, comfort en kwaliteit. Allen zijn ze in het bezit van het CE-keurmerk. Met deskundigheid en ervaring is voor onze showroom de beste selectie gemaakt uit het hoge-kwaliteits aanbod compacte en geveerde scootmobielen van onze dealermerken.

De showroom is gevestigd aan de Industrieweg 3, te Eindhoven. De showroom is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen rond Eindhoven. Op onze locatie kunt U zowel binnen als buiten onder begeleiding een proefrit maken. Wij nodigen U uit een bezoek te brengen aan onze showroom, waar we U graag -onder het genot van een kopje koffie- adviseren omtrent Uw scootmobieleisen en -wensen om zo invulling te geven aan Uw bewegingsvrijheid en onafhankelijkheid.