Shoprider

De scootmobielspecialist is een onafhankelijk dealer van verschillende top merk scootmobielen. Zo voeren wij met succes de bekende Shoprider. Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudig te bedienen scootmobiel dan vindt u in de Shoprider een elegante verschijning.

Producent van de Shoprider is werelds grootste scootmobiel leverancier

De Shoprider kunnen wij u aanbieden in verschillende modellen met ieder zijn specifieke eigenschappen. De Shoprider is verkrijgbaar met verschil in gewicht, actieradius, opvouwbaarheid en wendbaarheid. De Shoprider heeft dus voor iedere berijder een passend model.

Shoperider en diverse andere A-merk scootmobielen

Het is niet altijd gezegd dat het merk scootmobiel dat u in uw hoofd heeft ook het voor u meest geschikte scootmobiel zal zijn. Daarom bieden wij u naast de Shoprider diverse andere A-merk scootmobielen. Samen met u zullen wij uw wensen bespreken en uw lichamelijke mogelijkheden bekijken en deze factoren zullen u helpen met het maken van een keuze. Daarnaast bieden wij verschillende prijsklassen.

Meer informatie over de Shoprider scootmobiel

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die een Shoprider scootmobiel u kan bieden, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, of kom langs in onze ruime showroom.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.