Quingo

Bij de Scootmobielspecialist in Eindhoven kunt u de veilige en uitermate stabiele Quingo bekijken en uitproberen. Al jarenlang leveren wij alle modellen van dit topmerk. Wilt u een scootmobiel waarmee u perfect kunt manoeuvreren, dan is de Quingo zeer geschikt voor u.

De Quingo biedt veel comfort

De Quingo is op allerlei manieren verstelbaar en is daardoor geschikt te maken voor elk postuur. Onze deskundigen op dit gebied zullen ook al uw wensen hierin kunnen meenemen. Met een Quingo kan iedereen dus genieten van gezonde optimale zithouding. De Scootmobielspecialist in Eindhoven kan u er alles over vertellen.

Stabiel op weg met een Quingo scootmobiel

De 5 wielen van de Quingo geven de scootmobiel maximale stabiliteit. De Quingo is gemakkelijk te bedienen en u kunt er absoluut veilig en soepel elke bocht mee nemen. De korte draaicirkel van deze scootmobiel zorgt ervoor dat u zeer wendbaar bent. De Quingo is er ook in verschillende handige reis uitvoeringen, een kwestie van opklappen en meenemen.

Een Quingo is altijd betrouwbaar

Elke Quingo is uitvoerig getest en wordt door ons geleverd met een uitgebreide garantie. Neem daarom geen genoegen met minder en verrijk uw leven met een veilige en comfortabele Quingo. Bij ons koopt u een Quingo bovendien altijd voor een hele scherpe prijs en zijn er regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen.

Aarzel niet langer en neem nu geheel vrijblijvend contact op met onze vriendelijke medewerkers, zij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van antwoorden op al uw vragen!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.