Pride

Het bedrijf Pride werd in 1985 opgericht als producent van trapliften. Sinds 1992 levert Pride ook scootmobielen onder de naam Pride Mobility Scooters. Enkele jaren later werden ook elektrische rolstoelen aan het assortiment toegevoegd. Sindsdien is het assortiment steeds verder uitgebreid, waardoor u bij de aanschaf van een Pride scootmobiel tegenwoordig de keuze heeft uit een zeer ruime collectie.

Een vaste of opvouwbare Pride scootmobiel

Het assortiment van Pride bevat verschillende soorten scootmobielen en elektrische rolstoelen, voor zowel binnen- als buitenshuis. Naast verschillende vaste modellen kunt u ook kiezen voor een opvouwbare Pride scootmobiel. Een opvouwbare Pride scootmobiel kenmerkt zich door het lichte gewicht. Daarnaast is dit type Pride scootmobiel eenvoudig te demonteren. Hierdoor is deze Pride scootmobiel uitstekend geschikt om mee te nemen.

Kies de Pride scootmobiel die bij u past

Het is belangrijk om te kiezen voor de Pride scootmobiel die bij u past. Gaat u voor flexibiliteit of comfort? Wilt u graag drie of vier wielen? Daarnaast kan ook de snelheid en het bereik van de Pride scootmobiel van belang zijn. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment, zodat u altijd de scootmobiel vindt die het beste bij u past!

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze

Met zoveel keuze kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Laat u daarom goed informeren over de verschillende soorten scootmobielen en mogelijkheden. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bovendien profiteert u bij ons altijd van de beste service. Wij helpen u graag blijvend op weg!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.