Excel van Os

De Scootmobielspecialist uit Eindhoven is een familiebedrijf met jaren ervaring in de scootmobiel branche. In ons assortiment hebben wij diverse modellen van de Excel van Os scootmobiel opgenomen. Deze scootmobiel behoort tot de topklasse! 

Excel van Os scootmobiel biedt vele modellen

Zoekt u een scootmobiel met vele mogelijkheden, een maximaal zitcomfort en veilig in gebruik dan behoort de Excel van Os zeker tot de merken die u zoekt. Bijvoorbeeld de Excel van Os scootmobiel, type Infineon deze heeft een maximum snelheid van 15 kilometer per uur, 3 wielen en een actieradius van 40 kilometer. Het maximale gebruikers gewicht is 160 kg. Er is ook een type Infineon 4, die met 4 wielen zelfs nog stabieler is.

Een Excel van Os scootmobiel is bijzonder praktisch

Van elk model Excel van Os scootmobiel is gemakkelijk om het stuur in stand te verstellen. De anatomisch gevormde stoel van elke Excel van Os scootmobiel is 360 graden draaibaar en in hoogte verstelbaar. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan het werk.

Kies uw favoriete Excel van Os scootmobiel

Een Excel van Os scootmobiel geeft u uw vrijheid en zelfstandigheid weer terug. Ook voor het onderhoud van uw Excel van Os scootmobiel bent u bij ons in Eindhoven aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring staan wij u graag met raad en daad terzijde.

Aarzel niet langer en neem nu geheel vrijblijvend contact op met onze vriendelijke medewerkers, zij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van antwoorden op al uw vragen!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.